Vi klarar både små och stora serier

Laserskärning med hög kapacitet och noggrannhet

Vi är specialister på laserskärning i plåt och erbjuder lösningar för att uppnå dina specifika behov. I vår moderna linje för laserskärning kan vi effektivt tillverka prototyper och produkter i små och stora serier. Laserskärning är en effektiv och mångsidig metod för att skära i plåtmaterial. 

Genom att använda en stark och fokuserad laserstråle kan vi skära kolstål upp till 10 mm och rostfritt upp till 6 mm med hög precision och hastighet. Oavsett om det rör sig om tunna eller tjocka plåtar kan vi skapa komplexa former, hål skår och snitt som uppfyller dina behov. Vi har även möjlighet att märka och etsa plåtdetaljer som vi kör igenom vår laserlinje.

Vår linje för laserskärning klarar plåtformat upp till
3000 x 1500mm. 

Fördelar med laserskärning

  • Skärytan kan användas direkt för svetsning och behöver inte poleras.
  • Hög skärhastighet upp till 40 m / min (mycket snabbare än till exempel plasmaskärare).
  • Minimal deformation och hög ytjämnhet.
  • Hög precision, upp till 0,05 mm .
  • Laserskär kolstål upp till 10 mm och rostfritt upp till 6 mm.
  • Skärytorna blir helt vinkelräta och behöver som regel ingen kantslipning.

Förfrågan/Prototyptillverkning

Behöver du hjälp med digitalisering av ritningar eller andra problem? Vi är här för att förverkliga era idéer. På vår firma arbetar vi i en modern CAD-miljö och vi är väl rustade för att hantera alla era behov. Om ni redan idag har egna CAD-filer, är vi mer än glada att ta emot STP-filer direkt i förfrågningsunderlaget. Detta sparar tid och säkerställer en smidig övergång mellan olika steg i processen.

Vi uppmuntrar er att kontakta oss med era förfrågningar, idéer eller andra tankar ni har. Vi är alltid öppna för samarbete och vi ser fram emot att diskutera era projekt med er.