SeFlex Golvskåp

SeFlex Golv - Datorskåp för industrimiljö

Våra SeFlex Golv är den perfekta lösningen för industriella miljöer som kräver en robust kapsling. Dessa skåp är speciellt konstruerade för att tåla de utmaningar som finns i industriella omgivningar. Med en imponerande skyddsnivå mot damm och fukt, erbjuder våra datorskåp optimal säkerhet för din utrustning.

Dessutom är våra datorskåp lätta att rengöra tack vare deras släta ytor. De är utrustade med fläktstyrning för att säkerställa god ventilation och förhindra överhettning. Skåpen är utrustade med pålitliga spanjolettlås.

Skåpen finns i färgerna grå, blå, antracit och rostfritt utförande.

SeFlex Golv har generösa utrymmen och rymmer datorer med bildskärmar upp till 24 tum samt mindre skrivare. Du kan ansluta din utrustning till 230 V genom de fyra inbyggda eluttagen och den medföljande kabeln.

För att underlätta organiseringen har skåpen tre flyttbara hyllor. Vi har också inkluderat en praktisk tangentbordshylla med handledsstöd och en utskjutbar musmatta av rågummi för extra komfort och ergonomi.

Dessa robusta datorskåp är tillverkade av 1,5 mm pulverlackerad plåt och har en tålig härdad glasruta.

För enklare åtkomst till utskrifter och andra funktioner kan våra SeFlex-datorskåp utrustas med en väl avtätad lucka på sidan eller i dörren.