Våra Produkter - Eventus

SeFlex Monitorskåp 24" - 70"

SeFlex Monitorskåp levereras från skärmstorlekar från 24 till 70-tum. SeFlex Monitorskåp är konstruerade med ett säkert skydd mot damm, smuts och vätska. Kapslingarna är robusta och tillverkas i 1,5 mm svartlackerad svetsad stålplåt eller i rostfritt utförande.

SeFlex monitorskåp återfinns i köpcentrum, industri- och produktionsmiljöer och offentliga miljöer, där kraven på en säker kapsling för distribution av visuell information ska fungera.

SeFlex Golv

SeFlex Golv för 24″-monitor. Datorskåpen är konstruerade för att ge damm- och spolskydd för din utrustning. De plana ytorna på SeFlex gör det lätt att hålla rent. Skåpen är fläktstyrda som standard och garanterar god ventilation. De är även utrustade med spanjolettlås som ger ett gott skydd mot stöld och yttre påverkan.

SeFlex Golv är tillverkade i 1,5 mm pulverlackerad plåt och försedda med härdad glasruta. Finns i färgerna: Grå, Blå och även i rostfriplåt . SeFlex kan även förses med lucka, på sidan eller i dörren, för förenklad åtkomst av t.ex. utskrifter. Denna lucka är väl avtätad för att optimalt skydd mot damm och väta.

Rymmer dator, skrivare och bildskärm upp till 24″.
Fyra invändiga eluttag samt kabel för anslutning till 230 V.
Kullagrad fläkt med två dammfilter. Tre invändiga flyttbara hyllor.
Tangentbordshylla med handledsstöd och utskjutbar musmatta av rågummi. Vikt 83 kilo.

SeFlex Vägg

Litet kompakt datorskåp för väggmontage som skyddar din datorutrustning i industrimiljö. Datorskåpen är konstruerade för att ge damm- och spolskydd för din utrustning. De plana ytorna på SeFlex gör det lätt att hålla rent. Skåpen är fläktstyrda som standard och garanterar god ventilation. För riktigt höga krav inom ex.vis livsmedelsindustin finns SeFlex även i rostfritt utförande. De är även utrustade med spanjolettlås som ger ett gott skydd mot stöld och yttre påverkan.

SeFlex Vägg är tillverkade i 1,5 mm pulverlackerad plåt och försedda med härdad glasruta. Kan levereras i grå, blå och i rostfriplåt.

Rymmer mindre dator och bildskärm upp till 24″. Fyra invändiga eluttag samt kabel för anslutning till 230 V. Kullagrad fläkt med två dammfilter.
Tangentbordshylla med handledsstöd och utskjutbar musmatta av rågummi.
370 mm djup.

SePlan

SePlan är ett datorpulpetbord för arbetsstationer som utnyttjas av många användare. Tack vare den stilrena formen smälter SePlan in i de flesta miljöer såsom kontor, offentliga miljöer och konferenslokaler. Den robusta konstruktionen gör bl.a. att datorn förvaras säkert i det låsbara skåpet. Övrig utrustning kan förses med vajerlås. SePlan finns som
standard i tre färgval, antracit, vit och blå.

Skivan är tillverkad av massiv björk och pelaren består av lackerad plåt. Stor arbetsyta för höger eller vänsterhänta. Låsbart datorskåp som rymmer PC med maxmått: djup 450 mm, bredd 200 mm och höjd 560 mm (950 mm utan hylla). Skåpet levereras med uttagslist och en inv. hylla.

Skrivarkapsling

Denna kapsling skyddar din skrivare, samtidigt som det ger en enkel åtkomst av dina utskrifter. Kapslingen lämpar sig väl till skrivare i industrimiljö, som ej får plats i exempelvis SeFlex datorskåp eller som ej står i anslutning till övrig datorutrustning. Skåpet är tillverkat i 1,5 mm plåt och försett med öppningsbar topplucka av plexiglas. För god ventilation och driftsmiljö är skåpet ventilerat enligt övertrycksprincipen och försett med kullagrad fläkt. Golvsockel med ställbara fötter ingår också.

Robust konstruktion, tillverkad i 1,5 mm plåt. Skrivarkapslingen är ventilerad med kullagrad fläkt och låsbar frontlucka. Skåpets utvändiga mått: Bredd: 530mm Höjd: 600mm Djup: 600mm

Flex Vägg

Flex Vägg är en datorpulpet för platser där datortillgänglighet är nödvändigt. Flex Vägg är extremt kompakt och ger dig maximal datortillgänglighet på minimal yta. Den lämpar sig därför utmärkt i entréer, korridorer och
receptioner eller liknande. Den robusta konstruktionen ger låsbar förvaring för minidator/tunn klient, skärm och övrig utrustning.
Flex Vägg finns i två standardfärger, svart alt. vit. Robust konstruktion, helt tillverkad i plåt. Ventilerat bakstycke. IP-klassat rostfritt tangentbord med styrkula. Mått, bredd: 580 mm, höjd: 600 mm, djup: 300 mm. 

Flex Golv

Flex Golv är för platser där datortillgänglighet ska finnas och utnyttjas av många användare. Datorskåpen finns i flera varianter
som tack vare sin stilrena form smälter in i de flesta miljöer. Den robusta konstruktionen ger säker förvaring för dator, skärm och övrig utrustning. Du får stora ytor för egna budskap för maximal exponering. Standardfärg är svart eller vit med sidorör i silver. Glas levereras som klart, frostat och tonat. Mått, bredd: 580 mm, höjd: 1600 mm, djup: 490 mm

Våra egna produkter är kända under varunamnet Eventus.