Våra Produkter - Eventus

Robust Datorskåp för industrimiljö

SeFlex Golv - Datorskåp för industrimiljö

SeFlex Golv för 24″-monitor. Datorskåpen är konstruerade för att ge damm- och spolskydd för din utrustning. De plana ytorna på SeFlex gör det lätt att hålla rent.

SeFlex Vägg - Datorskåp för industrimiljö

Litet kompakt datorskåp som skyddar din datorutrustning i industrimiljö. Datorskåpen är konstruerade för att ge damm- och spolskydd för din utrustning.

Monitorskåp

SeFlex Monitorskåp/TV-Skåp - För krävande miljöer

SeFlex Monitorskåp levereras från skärmstorlekar från 24 till 70-tum. SeFlex Monitorskåp är konstruerade med ett säkert skydd mot damm, smuts och vätska.

Flex Vägg - Väggpulpet med touchskärm

Flex Vägg är en datorpulpet för platser där datortillgänglighet är nödvändigt. Flex Vägg är extremt kompakt och ger dig maximal datortillgänglighet på minimal yta.

Flex Golv - Golvpulpet med touchskärm

Flex Golv är för platser där datortillgänglighet ska finnas och utnyttjas av många användare. Datorpulpeterna är utrustade med en 19" touchskärm.

Skrivarkapsling - För industrimiljö

Denna kapsling skyddar din skrivare, samtidigt som det ger en enkel åtkomst av dina utskrifter. Kapslingen lämpar sig väl till skrivare i industrimiljö.

SePlan - Datorpulpetsbord till olika miljöer

SePlan är ett datorpulpetbord för arbetsstationer som utnyttjas av många användare. SePlan smälter in i de flesta miljöer såsom kontor och offentliga miljöer.

Våra egna produkter är kända under varunamnet Eventus.