SeFlex
Monitorskåp/TV-Skåp

SeFlex Monitorskåp - Skydd för dina TV-apparater och skärmar

SeFlex Monitorskåp erbjuder ett pålitligt skydd för dina TV-apparater och skärmar, oavsett om det handlar om mindre skärmar på 24 tum eller större skärmar på 70 tum. Med sin robusta konstruktion och högkvalitativa material säkerställer SeFlex Monitorskåp att dina skärmar är skyddade mot damm, smuts och vätska.

Monitorskåpen är tillverkade av 1,5 mm svetsad stålplåt och finns i två färgalternativ: svart och antracit eller rostfritt utförande.

SeFlex Monitorskåp används på olika platser, såsom köpcentrum, industri- och produktionsmiljöer samt offentliga miljöer. Oavsett om det är för att visa reklam, information eller annan visuell kommunikation, är kraven på en säker kapsling av stor betydelse. Monitorskåpen möter dessa krav och ger en trygg och säker distribution av visuell information.

Med SeFlex Monitorskåp kan du vara säker på att dina skärmar är väl skyddade och att de kan fungera optimalt även i tuffa och krävande miljöer. 

SeFlex Monitorskåp är det pålitliga valet för att skydda dina skärmar och säkerställa att din visuella information når ut på ett säkert och effektivt sätt.